Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, donanımlı ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Okul yönetimince yapılan planlamaya göre geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun 2. maddesinde belirtilen niteliklere sahip vatandaşlar olarak yetişmeleri için; Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan gençleri; 1-Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, anayasada ifadesini bulan Türk milliyetçisi, milli ve manevi değerlerini tanıyan, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, bilimsel düşünceye açık vatandaşlar olarak gençleri yetiştirmek. 2-Medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış fertler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2019- 2020 eğitim öğretim yılında 9 öğrencimiz Fen Lisesine, 8 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullar, 26 öğrencimiz yerel yerleştirme ile olmak üzere tüm öğrencilerimiz bir üst eğitim kurumuna yerleşmiştir. Akhisar Fen Lisesi, Gediz Fen lisesi, Tavşanlı Fen lisesi, Simav Fen Lisesi ve Çivril Fen Liseleri öğrenci gönderdiğimiz liselerdir. 11 Öğrencimiz ise Bursluluk Sınavını kazanmış bulunmaktadır.

Saatler: 08.50-15.45
Servis Bilgisi: Farklı Köylerden 10 Okul Taşıma Servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: İl ve İlçe Spor Müsabakaları için erkek Futsal ve Kız Voleybol Takımları
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı, Fen Liseleri Proje Yarışmaları
Proje Çalışmaları: TR geneli Doğa Koleji Proje Yarışmasında bir projemiz 4. olarak dereceye girmiş ayrıca bu benim eserim yarışması için bir projemiz il değerlendirmesinden geçmiştir. Akhisar Fen Lisesi Proje Yarışmasında 2 Öğrencimiz İl 1. si, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Ramazan ve İnfak Yarışmasında kompozisyon dalında İl 1.´si derecesi alınmıştır. Şehrim Benim Evim Projesi, Akşama Sizdeyiz Okula da Bekleriz Veli Ziyaretleri Projesi, Oku-Yorum Projesi, Köprübaşı´nın Çınarları Yaşlı Ziyaretleri Projesi, Beslenme Dostu ve Beyaz Bayrak Projeleri okul olarak yürütülen projelerdir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning kapsamında Litvanya ile ve İtalya ortaklı projelerimiz bulunmaktadır.

WEB - https://valimecemisortaokulu.meb.k12.tr

Adres - http//valimecemisortaokulu.meb.k12.tr Namık Kemal Mah. OkulSokak No2 Köprübaşı/ MANİSA

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Manisa´nın en küçük ilçesi olup Demir köprü barajının yanında yer alır. Güney doğusunda Salihli Kuzey batısında Demirci ilçeleri arasında yer alır.Köprübaşı ilçemiz il merkezine 123 km Salihli İlçesine 52 km Uzaklıkta bulunmaktadır.

Ulaşım En yakın otobüs terminali 50 km Demirci ve 50 km Salihli ilçelerinde bulunmaktadır. Tek bir seyahat firması Demirci istikametinden İzmir, Manisa ve İstanbul´a çalışmaktadır.Öğretmenlerimiz İlçe merkezinde ikamet etmekte olup taşımalı eğitim ile 86 öğrencimiz çevre köylerden 10 servis ile geliş gidiş yapmaktadırlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde yer almaktadır.