MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Adres
http//valimecemisortaokulu.meb.k12.tr Namık Kemal Mah. OkulSokak No2 Köprübaşı/ MANİSA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusun da; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Okul yönetimince yapılan planlamaya göre geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun 2. maddesinde belirtilen niteliklere sahip vatandaşlar olarak yetişmeleri için; Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan gençleri; 1-Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, anayasada ifadesini bulan Türk milliyetçisi, milli ve manevi değerlerini tanıyan, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, bilimsel düşünceye açık vatandaşlar olarak gençleri yetiştirmek. 2-Medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış fertler olarak yetiştirmek.
Başarılar
2016- 2017 eğitim öğretim yılında 9 öğrencimiz Fen Lisesi 24 Öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 Öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi, 1 Öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesini 4 Öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, 1 öğrencimiz İmam Hatip Lisesini kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim uygulanmaktadır.
09.00-15.40
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
En yakın otobüs terminali 50 km Demirci ve 50 km Salihli ilçelerinde bulunmaktadır. Tek bir seyahat firması Demirci istikametinden İzmir, Manisa ve İstanbul´a çalışmaktadır.Öğretmenlerimiz İlçe merkezinde ikamet etmekte olup taşımalı eğitim ile 81 öğrencimiz çevre köylerden 12 servis ile geliş gidiş yapmaktadırlar
Farklı Köylerden 12 Okul Taşıma Servisimiz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Manisa´nın en küçük ilçesi olup Demir köprü barajının yanında yer alır. Güney doğusunda Salihli Kuzey batısında Demirci ilçeleri arasında yer alır.Köprübaşı ilçemiz il merkezine 123 km Salihli İlçesine 52 km Uzaklıkta bulunmaktadır.
Okulumuz İlçe Merkezinde yer almaktadır.
İl Spor Müsabakaları için erkek Futsal Takımı
TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları
Doğa Koleji Proje Yarışmasında bir projemiz 4. olarak dereceye girmiş ayrıca bu benim eserim yarışması için bir projemiz il değerlendirmesinden geçmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E-Twinning kapsamında Litvanya ile bir projemiz bulunmaktadır.