Sultan KAYHAN - Okul Müdürü

Denizli ilinin Çal ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini Baklan ilçesinde, lise öğrenimini ise şuan ki Denizli Organize Saniye Bölgesi Teknik Kolejinde tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi- Giyim Endüstrisi ve Moda Tasarımı Bölümü- Giyim Endüstrisi Öğretmenliğinden derece ile mezun oldu. 2013 yılında ikinci üniversite kapsamında başladığı İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünden 2017 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olan Erzurum Uzundere İlçesi Kirazlı İlköğretim okulunda Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak mesleğine başladı. Aynı ilçedeki 3 yıllık görevinin ardından 2015 yılında Manisa Köprübaşı Alanyolu Ortaokuluna tayin oldu. 4 aylık görevini takiben aynı ilçede bulunan Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu’nda 20 Ocak 2015 tarihinde Müdür Yardımcısı olarak idari göreve başladı. 6 Mayıs 2015’ten bu yana aynı kurumda Okul Müdürü olarak mesleğine devam etmektedir.